چرا باید ابروها بعد از کاشت ابرو تقویت شوند ؟
فولیکولهای تازه قرار گرفته در ابروها پس از کاشت بسیار ضعیف هستند و بهراحتی دچار ریزش میشوند. به همین دلیل مراقبت و استفاده از داروهای تقویت ابرو پس از کاشت الزامی است.
البته ناگفته نماند ریزش ابروها پس از کاشت امری طبیعی است؛ اما با نکاتی که در این مقاله بیان میکنیم، بهراحتی قادر هستید عوارض احتمالی پس از کاشت را کاهش دهید.
پس از کاشت ابرو زمانی که وارد دوره نقاهت شدید، باید به مدت حداقل یک ماه مراقب ابروهای خود باشید؛ درواقع باید تمامی راه کارهای تقویت و مراقبت از ابروها همچون استفاده از داروهای تقویتی موی ابرو در برنامه روزانه شما قرار گیرد.
در دوره نقاهت بهتر است که از انجام فعالیتهای سنگین جسمی دوری کنید. درواقع در این دوره بههیچعنوان به خود فشار نیاورید و از ورزشکردن و رفتن به استخر بپرهیزید.
برخی دیگر از نکات مراقبتی پس از کاشت ابرو را در زیر نام میبریم:
- پرهیز از نوشیدن مشروبات الکلی؛
- دوری از استعمال دخانیات مانند سیگار و قلیان؛
- استفاده از کرمهای مرطوبکننده و کلاه نقابدار؛
- دوری از خاراندن محل زخم و کندن دلمهها؛
- پرهیز از آرایش صورت.
علاوه بر موارد مذکور بهتر است در طول دوره نقاهت صورت خود را بهدقت شستشو دهید و از مواد شویندهای که پزشکتان تجویز کرده است، استفاده کنید.
رژیم غذایی مناسب
همانطور که میدانید رژیم غذایی مناسب و سالم در تمام قسمتهای بدن تأثیر مستقیم دارد. به همین دلیل است که پس از کاشت ابرو داشتن رژیم غذایی ایدهآل و استفاده از داروهای تقویتی موی ابرو تأثیر زیادی در نتیجه نهایی دارد.
در دوره نقاهت بهتر است از پروتئین، سبزیجات و میوههای تازه به میزان کافی استفاده کنید و از خوردن غذاهای چرب و مضر مانند فستفودها و نوشابه بپرهیزید.
ناگفته نماند رعایت رژیمهای لاغری سخت و دشوار نیز باعث ریزش ابروها میشوند. با این حساب بهتر است در این دوره تنها به فکر سلامتی خود باشید و رژیمهای خودسر را کنار بگذارید.
در کنار مصرف غذاهای سالم بهتر است نوشیدن روزی ۸ الی ۱۰ لیوان آب را نیز فراموش نکنید؛ زیره هیدراته نگهداشتن بدن باعث میشود که بدن شما عملکرد طبیعی داشته باشد و عوارضی به سراغتان نیاید.
بازگشت به کلینیک جهت ویزیت مجدد
در طول دوره نقاهت با کلینیک و پزشک خود در تماس باشید. پزشک کمک زیادی را در تقویت ابروها به شما میکند و راهکارهای مناسبی را به شما ارائه میدهد.
در برخی از موارد ممکن است پزشک با ویزیت مجدد ابروهای شما داروی جدیدی را تجویز کند یا اینکه شما را از مصرف دارویی منع کند؛ بنابراین بهتر است برای ویزیت و معاینه مجدد به کلینیک بازگردید.
کوتاهی مداوم و صحیح ابروها
در ماه های اولیه پس از کاشت ابرو، رشد ابروها سریع است و موها بلند و نامرتب میشوند. به همین دلیل اصلاح کردن ابروها و قیچی مداوم آن ها ضروری است.
درواقع کوتاهی ابروها باعث میشود که موهای ابرو به دلیل بلندی بیش از حد نشکنند و خواب آن ها تغییری نکند.
ناگفته نماند استفاده از موم اصلاح ضرر جبرانناپذیری را به شما میزند و بهتر است از با استفاده از قیچی ابروهای خود را مرتب کنید.
درواقع موم تمامی موها را از ریشه جدا کرده و رشد آن ها متوقف میکند. همچنین اگر بهدرستی از موم استفاده نشود، به پوست و رگهای عصبی دور چشم آسیب وارد میشود که در نهایت تمامی این موارد باعث ریزش ابروها خواهند شد.
داروهای تقویتی موی ابرو کدامند ؟
بسیاری از ما تصور میکنیم که پس از کاشت ابرو دیگر نیازی به مراقبت از ابروهای کاشته شده خود نداریم و بدون هیچ دارویی موها به رشد خود ادامه میدهند! ناگفته نماند که به داروهای عجیبوغریبی برای تقویت ابروهای خود نیازی ندارید، اما باید از مواردی استفاده کنید که موهای کاشته شده در جای خود ثابت شوند.
به طور معمول پس از کاشت ابرو دچار درد و تورم میشوید که اغلب این التهابات توسط داروهایی قابلکنترل هستند.
ازجمله رایجترین داروهای غیراستروئیدی که توسط پزشکان تجویز میشوند میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- آسپرین؛
- ایبوپروفن؛
- ایندومتاسین؛
- ناپروکسن؛
- دیکلوفناک؛
- پیروکسیکام؛
- ملوکسیکام.
اغلب این داروها تأثیری در انعقاد خون ندارند، به همین دلیل نیازی نیست در مصرف آنها دچار شک و تردید شوید. در کنار این داروهای ضدالتهاب، باید به تقویت ابروها نیز بپردازید.
توجه داشته باشید که داروهای تقویتی موی ابرو تا حد زیادی از ریزش ابروهای تازه کاشته شده و البته عوارض کاشت ابرو جلوگیری میکنند؛ از این رو بسیاری از پزشکان ما را به استفاده از برخی از داروها توصیه میکنند.
پس از کاشت ابرو داروهایی وجود دارند که به طور معمول توسط پزشک تجویز میشوند؛ برخی از این داروها را در ادامه معرفی میکنیم.
البته به یاد داشته باشید که پزشک متخصص با توجه به شرایط شما این داروها را تجویز کرده و میزان و روش مصرف را بیان میکند.
ماینوکسیدیل؛ در صورت تجویز پزشک
احتمالاً تاکنون نام ماینوکسیدیل را شنیده باشید. اغلب این دارو به درمان ریزش موی سر کمک میکند و پزشکان پوست و مو با توجه به شرایط متقاضی مصرف این محلول را پیشنهاد میدهند.
در برخی از موارد نیز پزشکان این دارو را برای تقویت ابروها نیز توصیه میکنند.
بهطورکلی مکانیسم این دارو بهگونهای است که فولیکولهای غیرفعال مو را فعال کرده و از این رو تارهای مو رشد خود را آغاز میکنند.
برای استفاده از این محصول باید به کمک اپلیکاتور مخصوصی که در بستهبندی آن قرار دارد، دارو را به تار ابروی خود بزنید و تا جذب کامل محلول به موها بهآرامی ابروهای خود را با انگشت ماساژ دهید.
فراموش نکنید که نتیجهگیری از داروهای تقویتی موی ابرو پس از کاشت ابرو تا حد زیادی به مکانیسم بدن و شرایط شما بستگی دارد.
PRP ابرو؛ درمانی مؤثر در تقویت ابروهای کاشته شده
پیش از آنکه کاشت ابرو انجام دهید، احتمالاً پزشکتان به شما پیشنهاد داده است که به پی آر پی ابروهای خود بپردازید.
در واقع prp نیز بهعنوان یکی از داروهای تقویتی موی ابرو به شمار میرود.
Prp یا پلاسمای غنی از پلاکت نوعی روش درمانی برای جلوگیری از ریزش موی ابرو شناخته میشود.
در این روش برای بهدستآوردن پلاسما ابتدا از شما نمونه خون به میزان ۴۰ الی ۶۰ سیسی دریافت میشود. سپس در دستگاههای مخصوصی پلاسمای غنی از پلاکت از خون جدا شده و پالایش خواهد شد.
پس از گذشت این مراحل پزشکان به کمک سوزنهای مخصوصی پلاسما را به ناحیه کاشت ابرو تزریق میکنند.
این ماده با افزایش گردش خون در ابرو و نواحی اطراف آن نتیجه کاشت ابرو را تا حد زیادی بهبودی میبخشد. با این حساب اگر قصد دارید که بهترین نتیجه را از کاشت ابرو بگیرید، استفاده از این داروی تقویتی را به شما پیشنهاد میدهیم.
تقویت ابروها توسط فولیکاسید
یکی از داروهای تقویتی موی ابرو، فولیکاسید است. این داروی حلال در آب با بهرهمندی از ترکیبات ویتامین B به رفع کمخونی شما کمک به سزایی میکند. از این رو پس از مصرف شاهد بهبود رشد موها و تقویت آنها خواهید بود.
درواقع با درمان کمخونی سیستم گردش خون در بدن تقویت میشود. به همین دلیل مواد مغذی موردنیاز فولیکولها بهآسانی در اختیار آنها قرار میگیرد.
در کنار این نوع مکمل، استفاده از سبزیجات و مواد غذایی زیر بهعنوان منبع فولیکاسید پیشنهاد میشود:
- سبزیجاتی مانند اسفناج، کاهو و کلم بروکلی؛
- بامیه و میوههایی همچون موز، لیمو و ملون؛
- لوبیا، قارچ و گوشت همچون جگر و کلیه؛
- نوشیدنیهای طبیعی مانند آبپرتقال و آب گوجهفرنگی.
بدون شک با استفاده از مواد غذایی سالم قادر خواهید بود که روند درمان زخمهای باقیمانده از کاشت ابرو را نیز بهبود دهید.
امگا ۳ مؤثر در تقویت فولیکولهای ابرو
یکی از اسیدهای چرب موردنیاز بدن که همه ما با آن آشنایی داریم، امگا ۳ است.
این دارو پس از کاشت ابرو تأثیر خوبی در تقویت ابروها و نتیجهبخشی بیشتر دارد.
درواقع این اسید با قرارگیری در غشای سلولی هنگام فعالیت بدن نقش خود را آغاز میکند.
این ماده به تقویت تارهای مو کمک زیادی کرده و رطوبت آنها را حفظ میکند.
مواد غذایی مانند تخممرغ، ماهی، روغنهای گیاهی و روغن بذر کتان حاوی امگا ۳ هستند.
با این حساب پیشنهاد میدهیم برای نتیجهگیری بهتر از پزشک خود درخواست کرده در صورت نیاز این دارو را برای شما تجویز کند.
از چه سرمهایی برای تقویت ابرو استفاده کنیم؟
در کنار داروهای تقویتی موی ابرو که توسط پزشک تجویز میشود، سرمهایی نیز در بازار موجود هستند که تأثیر خوبی در درمان ریزش ابرو افزایش رشد موهای کاشته شده دارند.
در زیر برخی از این سرمها را معرفی میکنیم که در صورت نیاز از آنها استفاده کنید.
سرم تقویتی ابرو برند سریتا :
یکی از محصولاتی که پس از کاشت ابرو بهراحتی قادر به استفاده از آن هستید، سرم تقویتی سریتاست.
درواقع این سرم باعث میشود که موهای تازه کاشته شده بهخوبی تقویت شوند و مواد مغذی لازم در اختیار آنها گیرد.
این محصول با برخورداری از مواد اولیه کاملاً طبیعی و گیاهی مخصوص افرادی است که بهتازگی کاشت ابرو انجام دادهاند.
محصولات سریتا بهراحتی توسط پوست جذب میشوند و با حفظ رطوبت به تقویت فولیکولهای تازه کاشته شده کمک میکنند؛ بنابراین پس از کاشت دیگر نگران ریزش ابروها نخواهید بود.
محلول تقویتکننده لامینین :
یکی دیگر از داروهای تقویتی موی ابرو، سرم لامینین است. این محصول نیازی به ماساژ ندارد؛ به همین دلیل پس از کاشت ابرو بدون آنکه آسیبی به فولیکولهای مو برسد، قادر به استفاده از این محصول هستید.
این محصول بهگونهای ساخته شده است که با تحریک متابولیسمهای سلولی و افزایش جریان خون به تغذیه فولیکولهای مو میپردازد.
به همین دلیل ریزش ابروها در سریعترین زمان ممکن قطع میشود و بهمرور شاهد جان گرفتن فولیکولهای تازه خواهید بود.
در محلول لامینین از مواد گیاهی استفاده شده است که اگر کمی صبوری کرده و مدتی از این محصول به طور پیوسته استفاده کنید، بدون شک از نتیجه بهدستآمده شگفتزده خواهید شد.
ژل تقویتی ابرو سروینا :
مواد گیاهی مانند گزنه و رزماری تأثیر فراوانی در رشد ابروهای تازه کاشته شده دارند؛ ژل تقویتی سروینا با بهرهمندی از این عناصر و همچنین املاح معدنی مانند گوگرد، آهن، روی، منیزیم و سیلیس تأثیر بسیار خوبی در تقویت ابروها دارد.
این ژل با تحریک محل کاشت مو به افزایش تراکم مو کمک میکند؛ بهگونهای که پس از رشد موها شاهد ضخیمتر و مشکیتر شدن آنها خواهید بود.
راهکارهای خانگی جهت تقویت ابروها
استفاده از روشهای خانگی و مواد طبیعی از گذشته تا کنون تأثیر زیادی در تقویت ابروها داشته است.
اگر علاوه بر داروهای تقویتی موی ابرو که توسط پزشک برای شما تجویز شده است، مایل به استفاده از راه کارهای خانگی هستید، استفاده از روغنهای گیاهی زیر را به شما پیشنهاد میدهیم.
روغن نارگیل :
یکی از معجزات روغن نارگیل تقویت موهای ابرو و موی سر است. برای استفاده از این روغن به ابروهای خود فرصت دهید که استحکام لازم را به دست آورند؛ درواقع بهتر است ۶ ماه پس از کاشت ابرو از روغن نارگیل استفاده کنید. به این منظور کمی روغن نارگیل در جهت خواب ابروهای خود بمالید.
روغن رزماری :
یکی از گیاهان مؤثر در تقویت ابروها رزماری است. این گیاه آنتیاکسیدان فراوانی دارد و باعث افزایش گردش خون در ابروها میشود.
همچنین رشد ابروها به کمک این روغن تقویت خواهد شد. جالب است بدانید که روغنهای گیاهی باعث مرطوب شدن تارهای مو میشوند و از خشکی آنها جلوگیری میکنند.
آب پیاز :
اگر به دنبال افزایش تراکم و تقویت ابروهای خود هستید، از آب پیاز غافل نشوید. این مایع حاوی گوگرد است که به کلاژنسازی در پوست کمک میکند.
برای استفاده از آب پیاز بهعنوان یکی از داروهای تقویتی موی ابرو در خانه، از یک عدد پیاز کوچک رنده شده کمک بگیرید.
محلول را به مدت ۵ دقیقه روی ابروهای خود ماساژ دهید و سپس با آب سرد محل را تمیز کنید.
روغن بادام :
استفاده از روغن بادام تلخ تأثیر شگرفی در تقویت ابروها دارد و به نوعی یکی از داروهای تقویتی موی ابرو به شمار میرود.
بهتر است از فروشگاهی که این روغن را میخرید، درخواست کنید که در مقابل شما روغن بادام را بگیرد که از اصل بودن آن مطمئن شوید.
تأثیر انتخاب کلینیک در کاهش عوارض پس از کاشت ابرو
پس از کاشت ابرو باید دورهای را برای از بین رفتن دلمهها و لختههای خون طی کنید. همچنین به مدت زمانی نیاز است که التهابات و تورم ابروها از بین برود.
اغلب پس از گذشت ۲ هفته بعد از کاشت ابرو قادر به استفاده از داروها و محلولهای نامبرده مانند ماینوکسیدیل هستید.
همچنین برای استفاده از پلاسمای غنی از پلاکت اغلب پزشکان توصیه میکنند که باید ۲ الی ۳ ماه از کاشت ابرو گذشته باشد؛ بنابراین پس از گذشت این مدت زمان، به کمک متخصصان ماهر پوست به تقویت ابروهای خود کمک کنید.
همه ما میدانیم بسیاری از اتفاقاتی که پس از کاشت ابرو میافتد، به دلیل بیتجربگی پزشک انتخابی و البته کلینیک نامعتبری بوده که متقاضی به آن مراجعه کرده است. ناگفته نماند برخی از متقاضیان نیز نکات مراقبتی پس از کاشت ابرو را رعایت نمیکنند؛ از این رو به نتایج دلخواه نمیرسند.
بدون دیدگاه