نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
پوست به عنوان یکی از تاثیر گذارترین موارد در زیبایی به مرور زمان دستخوش تغییراتی می شود که این تغییرات می توانند تاثیر منفی بر زیبایی و شادابی آن بگذارند.
روش های مختلفی برای زیباسازی و جوانسازی پوست وجود دارد که هر کدام ویژگی های مخصوص به خود را دارد.
با گذشت زمان و پیشرفت علم و تکنولوژی روش های جدید تر و کم عارضه تر به وجود آمده و کم کم جایگزین روش های قدیمی تر شده است .
پلاسما جت یکی از این روشهای نوین است که در زمینه زیبایی و جوانسازی پوست کاربرد دارد.
چنانچه می خواهید با روش پلاسما جت کاربردها ، مزایا و معایب آن بیشتر آشنا شوید، پیشنهاد می شود تا پایان با این مطلب همراه شوید.
یکی از جدید ترین و پیشرفته ترین تکنیک های جوانسازی پوست بوده که به وسیله دستگاهی به همین نام در کلینیک پوست و مو انجام می شود .
پلاسما جت می تواند پوست را آبرسانی کند و موجب درخشان تر شدن و سفت تر شدن آن شود. این عمل زیبایی به صورت سرپایی و کاملا بدون درد بوده و نتیجه نهایی استفاده از این روش بسیار مطلوب و رضایت بخش است.
استفاده از این تکنیک به دلیل خطرات و عوارض کمتر آن نسبت به سایر روشهای درمانی و زیبایی بسیار مورد توجه پزشکان و متخصصین زیبایی قرار گرفته است.
به کمک دستگاه پلاسماجت آکنه ، اسکار و سایر عارضه های پوستی نظیر افتادگی پلک و چین و چروک اطراف ناحیه چشم، لیفت بینی قابل درمان است. این روش بدون هر گونه بریدگی و خونریزی انجام شده و نیازی به بخیه ندارد.
از این روش غیر تهاجمی برای بیمار بر اساس نوع بیماری و جنس پوست بین ۱ تا چند جلسه استفاده می شود.
پلاسما جت عوارضی نداشته و به مراقبت های کمتری نسبت به سایر روشها علی الخصوص روشهای جراحی دارد.
همانطور که می دانید مواد به حالت های جامد، مایع و گاز وجود دارند. پلاسما حالت جدیدی از ماده است که بیشتر شبیه گاز بوده اما با حرارت زیادی همراه است.
تفاوتی که پلاسما با گاز دارد این است که پلاسما برخلاف گاز رسانا بوده و در اثر تماس با سایر موارد سریعا سرد می شود. این خصوصیت پلاسما موجب شده که از آن در زمینه پزشکی و زیبایی استفاده شود.
پلاسما که از ذرات گازی یونیزه تشکیل شده توسط دستگاه به سطح پوست و در نواحی مورد نظر وارد شده که در نتیجه آن مشکل پوستی درمان می شود.
در این روش پوست ناحیه تحت درمان با پلاسما جت به صورت نقاط ریز و با فاصله کم ( تقریبا ۰٫۵ میلیمتر ) سوزانده می شود. این کار موجب تبخیر قسمتهایی از لایه های عمیق پوست شده که در نتیجه آن پوست جمع می شود.
این روش هیچ اسکاری به وجود نمی آورد و می تواند برای لیفت بینی و پلک مورد استفاده قرار بگیرد.
به کمک این دستگاه حرارت به ناحیه تحت درمان وارد شده بدون اینکه بر روی بافت های اطراف آن تاثیر بگذارد.
در این روش به کمک توازن اتمی و به دلیل داشتن انرژی و دمای بالا تحریک سلولهای پوستی صورت گرفته و موجب جوانسازی و بهبود ناحیه تحت درمان می شود.
روشی کاملا موثر که اثرات آن با سایر روش ها از قبیل لیزر درمانی، داروهای شیمیایی و یا طب سوزنی قابل مقایسه نیست.
پلاسما جت کاربردهای پزشکی و زیبایی زیادی دارد که یکی از مهم ترین و شناخته شده ترین کاربردهای آن در رفع و درمان افتادگی پلک می باشد. همانطور که می دانید افتادگی پلک علاوه بر تاثیر منفی بر زیبایی فرد می تواند موجب سردرد، کم شدن دید و خستگی در فرد شود.
افتادگی پلک در گذشته با عمل جراحی درمان می شد که عوارضی همچون طولانی بودن روند درمان، امکان بروز عفونت و یا باقی ماندن جای بخیه داشت.
روش پلاسما جت کم درد ترین ، بی عارضه ترین و سریع ترین روش درمان افتادگی پلک محسوب می شود .
این روش که یکی از جدیدترین روش های درمانی افتادگی پلک می باشد؛ به صورت سرپایی و بدون نیاز به بیهوشی انجام می شود.
امروزه این جایگزین خوبی برای عمل جراحی زیبایی پلک ( بلفاروپلاستی ) می باشد.
در این روش ابتدا به شکل نقطه به نقطه ناحیه مورد نظر اسکن شده ، سپس با ایجاد نقطه های متناوب ناحیه مورد نظر تحت درمان قرار می گیرد.
در این روش دیگر نیاز به برش پوست نیست و لایۀ سطحی پوست در کسری از ثانیه از حالت جامد به حالت گاز در می آید و در واقع لایه پوست به کمک امواج برداشته می شود.
تعداد جلسات مورد نیاز به عواملی همچون نوع درمان ، میزان کاری که لازم است برای فرد انجام شود و سن بیمار بستگی دارد.
به طور معمول فقط به ۱ جلسه برای درمان نیاز است ؛ اما گاهی اوقات برای کسب نتیجه مطلوب ممکن است به جلسات بیشتری نیاز باشد.
طبق تحقیقات انجام شده، افراد از انجام این تکنیک راضی بودند و عوارض و معایب خاصی برای آن گزارش نشده است.
کمی خارش ، تورم، قرمزی و التهاب در ناحیه تحت درمان با پلاسما جت ممکن است بروز کند ؛ که بعد از چند ساعت تا چند روز کاملا بهبود می یابد. مقدار و شدت این عوارض بستگی به ناحیه درمان شده و شرایط بیمار دارد.
هزینه استفاده از این روش پایین تر از جراحی پلاستیک است و به طور معمول عواملی مانند حجم کار، ناحیه تحت درمان، تخصص و مهارت پزشک متخصص و مکان کلینیک بر هزینه انجام پلاسما جت تاثیرگذار است.