نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
پلاسما تراپی یا پلاسماجت به عنوان یکی از اعمال زیبایی است که به صورت درمان تکمیلی همراه با سایر روش های درمانی به کار می رود که امروزه بسیار مورد توجه پزشکان و یبماران قرار گرفته است.
پلاسما تراپي در حقیقت پلاسمای خون غنی شده از پلاکت است که منجر به تحریک بافت پوست و سنتز استخوان می شود و روشی ایمن جهت جوانسازی پوست می باشد.
در این روش نیازی به استفاده از تیغ جراحی و ایجاد برش وجود ندارد و به کمک بی حسی انجام می گیرد ؛ سپس لایه سطحی پوست از طریق پلاسما تصعید می گردد و منجر به رفع شل شدگی پوست و سفت شدن لایه های زیرین پوست می گردد.
در پلاسما تراپي به علت گرمای شدیدی که ایجاد می شود در لایه عمقی پوست کلاژن سازی و سلول سازی اتفاق می افتد.
لازم به ذکر است که ترمیم چروک های دور دهان به چند جلسه درمانی نیاز دارد.
برای انجام این فرایند ، پس از تمیز کردن محل ، به کمک کرم های بی حس کننده ، ناحیه درمان را بی حس می کنند. مدت زمان انجام فرایند ۲۰ دقیقه به طول می انجامد. پلاسماتراپی به دو روش سرد و گرم انجام می شود.
این پلاسما به دلیل تابش های فرابنفش با قوس تابش کوتاه تر ، قادر نمی باشد دمای زیادی را به بدن منتقل کند.
معمولا از پلاسمای سرد در درمان بیماری های پوستی استفاده می شود.
مهمترین موارد کاربرد پلاسمای سرد عبارتند از :
-درمان جای زخم جوش و آکنه و بیماری های پوستی
-تسریع روند بهبودی و ترمیم پوست
-از بین بردن خشکی و التهاب پوست و شادابی بخشیدن به آن ، به کمک افزایش خون رسانی و جذب اکسیژن توسط نشر یون های مثبت
-از بین بردن عفونت دندان ها و کاهش درد آن ها ، در روند دندانپزشکی
پلاسمای گرم به دلیل داشتن درجه حرارت و انرژی بالا و قوس بلند ، می تواند با از بین بردن بافت های اضافی ، سبب درمان و جوان سازی چشم ها شود. در حقیقت انرژی بالای پلاسمای گرم ، به مقدار اندکی بافت های اضافی را دچار سوختگی می کند. این روش درمانی عوارضی ندارد ؛ زیرا برشی در ناحیه چشم ایجاد نمی کند.
در جوان سازی پوست به کمک پلاسمای گرم ، چربی های اضافی پوست و افتادگی آن از بین می رود و افزایش رشته های کلاژن ، سبب سفت شدن پوست و جوان سازی آن می شود.
در این عمل محدودیت سنی وجود ندارد و از سنین زیر ۲۰ سال تا سنین بالای ۸۰ سال امکان انجام آن وجود دارد.
خیر ؛ مدت زمان انجام پلاسما تراپي ، بسیار کوتاه بوده و تنها به ۲۰ دقیقه زمان نیاز دارد ؛ لازم به ذکر است ، مدت زمان انجام آن ، با توجه به میزان ناهنجاری ها می تواند متفاوت باشد.
تعداد جلسات مورد نیاز در پلاسما تراپي ، با توجه به میزان ناهنجاری افراد متغیر بوده و توسط پزشک تعیین می گردد.
خیر ، معمولا افرادی که تحت درمان با پلاسماتراپی قرار گرفته اند ، در همان روز می توانند به انجام فعالیت های روزانه خود بپردازند ؛ اما این بدان معنی نیست که پس از پلاسما تراپي ، نیاز به دستورالعمل های مراقبتی نیست.
رعایت نکات مراقبتی پس از این روش درمانی ، از اهمیت به سزایی برخوردار بوده و به هیچ عنوان ، نباید در این باره سهل انگاری کنید.
مدت زمان ماندگاری پلاسما تراپي ، طولانی است ؛ البته لازم به ذکر است ، ماندگاری پلاسماتراپی با توجه به فاکتورهای مختلف در افراد ؛ از جمله سبک زندگی ، روند پیری پوست صورت و از این قبیل موارد متغیر می باشد.