هزینه درمان واریس پا در تبریز


هزینه ی درمان واریس پا به روش اسکلروتراپی

1- گستردگی و شدت واریس پا

2-تعداد آمپول واریس مورد نیاز

3- حق الزحمه ی پزشک متخصص

به طور میانگین هر جلسه اسکلروتراپی چیزی حدود 700 تا یک میلیون تومان است. توجه داشته باشید که بعد از اسکلروتراپی نیاز است که بیمار از جوراب واریس مخصوص استفاده کند.

 جهت مشاوره رایگان و انجام خدمات زیبایی در کلینیک تبریز پوست دکتر صابر با شماره مطب ۳۳۸۴۰۰۲۹ یا با شماره موبایل ۰۹۳۰۵۵۰۰۳۸۰ تماس حاصل فرمایید. ساعت کار:عصر4 تا 8

آدرس کلینیک: تبریز-شهرک پرواز- روبروی کلانتری-ساختمان 7 آسمان-طبقه 4

ساعت کار کلینیک: از ساعت 16 تا 20

توجه:برای واریس پا در کلینیک ما خدمات انجام نمی شود و مطالب جنبه اطلاع رسانی دارند برای درمان واریس پا به کلینیک واریس مراجعه نمایید.

درمان بیماری های دیگر با اسکلرو تراپی

اسکلروتراپی برای درمان بیماری‌های دیگری نیز به کار می‌رود، این مشکلات عبارتند از:

1- عروق لنفاوی ناهنجار

این عروق، رگ‌هایی هستند که مایع لنفاوی را حمل می‌کنند. مایع لنفاوی به سیستم ایمنی کمک می‌کند تا در برابر عفونت‌ها مبارزه کند. اسکلروتراپی می‌تواند به حذف ناهنجاری‌های این عروق کمک کند.

2- هموروئیدها

اسکلروتراپی می‌تواند برای درمان هموروئیدها استفاده شود. این درمان زمانی انجام می‌شود که روش‌های درمانی دیگر ناموفق بوده اند.

هموروئید‌ها زمانی رخ می‌دهند که رگ‌های خونی در اطراف راست روده، ورم کرده و تحریک می‌شوند، این موضوع باعث ایجاد درد و ناراحتی در زمان دفع مدفوع می‌شود.

3- هیدروسل‌

هیدروسل به جمع شدن غیرطبیعی مایعات در حفره‌های بدن گفته می‌شود. هیدروسل در بیضه ‌ها بیماری شایعی محسوب می‌شود.

 

اسکلرو تراپی واریس برای کجا موثرتر است؟

رگ‌های واریس معمولا در پای افراد ایجاد می‌شوند. ورید‌های آسیب دیده در این نواحی ممکن است بزرگ شوند، تغییر رنگ دهند یا متورم شوند و بعضی از این رگ‌ها در مناطق عمیق تری از پوست قرار دارند و موجب ایجاد ناراحتی در بدن افراد می‌شوند.

وریدهای عنکبوتی ابعاد کوچکتری دارند و معمولا در فاصله نزدیک تری از سطح پوست قرار دارند و می‌توانند در رنگ‌های قرمز، بنفش و آبی ظاهر شوند.

درمان واریس پا

در موارد نادر، اسکلروتراپی می‌تواند برای درمان هموروئید به کار برده شود. اسکلروتراپی زمانی برای درمان هموروئید استفاده می‌شود که هموروئیدها، خارجی و کوچک تر هستند.

این درمان می‌تواند زمانی استفاده شود که هموروئیدها خون ریزی دارند یا ریسک جراحی‌هایی نظیر هموروئیدکتوم به واسطه مسائل سلامتی فرد زیاد است.

بسته به این که رگ‌های آسیب دیده چه اندازه ای دارند، اسکلروتراپی می‌تواند برای درمان ورید‌های واریس و عنکبوتی در نواحی زیر نیز به کار برده شود:

  • ران‌ها
  • ساق پا
  • مچ پا
  • پنجه
  • صورت (معمولا در اطراف بینی)
  • مقعد

اقدامات قبل از عمل اسکلروتراپی

پیش از انجام اسکلروتراپی، فرد باید تمامی داروهایی که مصرف می‌کند را به اطلاع پزشک برساند، این موضوع مکمل‌های گیاهی را نیز شامل می‌شود.

پزشک باید از حساسیت فرد به مسائلی نظیر بی حسی موضوعی و بی هوشی کامل یا ماده حاجب مطلع شود. پزشک ممکن است از بیمار بخواهد مصرف آسپیرین، داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAIDs) یا داروهای رقیق کننده خون را پیش از عمل متوقف کند.

همچنین ممکن است از فرد خواسته شود مصرف مکمل آهن را نیز متوقف سازد.

بیمار باید پزشک خود را در جریان بیماری‌های اخیر و مسائل سلامتی خود بگذارد. همچنین بهتر است پیش از انجام اسکلروتراپی، فرد در مورد آنتی بیوتیک‌هایی که مصرف می‌کند با پزشک خود صحبت کند تا پزشک روش‌های سالمی را برای قطع این داروها به بیمار پیشنهاد نماید.

آیا قبل از اسکلروتراپی می توانم لوسیون بزنم؟

بسیاری از بیماران به طور روزانه از لوسیون ها و کرم های مختلفی برای پوست خود استفاده می کنند اما پیش از انجام اسکلروتراپی، نباید هیچ لوسیون یا ماده آرایشی ای به پاها زده شوند.

فرد بهتر است برای پس از عمل لباس‌های راحت و گشادی به همراه داشته باشد. معمولا برای انجام عمل، پوشش گان در اختیار بیمار قرار داده می‌شود. فرد می‌تواند برای زمان عمل از شلوارک کوتاه نیز استفاده کند.

 

مزایا و معایب اسکلروتراپی

مزیت‌ها

  • هر جلسه اسکلروتراپی می‌تواند پنجاه تا هشتاد درصد از وریدهای تحت درمان را از بین ببرد.
  • این عمل احتیاجی به بیهوشی ندارد.
  • درمان واریس به روش اسکلرو کم تهاجمی است و جای زخمی باقی نمی گذارد.
  • در مقایسه با روش های دیگر هزینه اسکلروتراپی معقول است.

معایب

هر عملی که با سوراخ کردن پوست همراه باشد، خطر عفونت را به همراه دارد. به طور معمول احتمال این که عفونت ایجاد شده از اسکلروتراپی به درمان با آنتی بیوتیک نیاز داشته باشد یک مورد در هزار عمل است.

خطر ایجاد لخته‌های خونی در ورید‌ها، التهاب شدید، واکنش‌های آلرژیک به محلول اسکلروزانت و آسیب پوستی که می‌تواند جای زخم دائمی به جای بگذارد نیز در این عمل وجود دارند.

آثار جانبی اسکلروتراپی چیست؟

افراد ممکن است بعد از اسکلروتراپی، عوارضی را تجربه کنند. به طور معمول آثار خفیف تری نظیر ایجاد حس خارش که می‌تواند برای یک تا دو روز بعد از اسکلروتراپی باقی بماند شایع تر هستند.

همچنین فرد ممکن است با نواحی برجسته شده و قرمزی در محل تزریق روبرو شود. این نواحی پس از چند روز بهبود پیدا می‌کنند.

ایجاد کبودی نیز می‌تواند در اطراف محل تزریق اتفاق بیافتد و می‌تواند برای چند روز یا چند هفته باقی بماند.

آثار جانبی دیگر اسکلروتراپی عبارتند از:

وریدهای بزرگتری که با اسکلروتراپی درمان می‌شوند می‌توانند برجسته و سخت شوند و برای تحلیل رفتن و محو شدن به چند ماه زمان نیاز داشته باشند.

خطوط یا نقاط قهوه ای ممکن است در محل درمان ایجاد شوند. در بیشتر موارد، این عوارض پوستی ظرف سه تا شش ماه محو می‌شوند، با این حال احتمال باقی ماندن این لکه‌ها بر روی پوست نیز وجود دارد.

نئوواسکولاریزاسیون: این پدیده به توسعه رگ‌های خونی کوچک و جدید اشاره دارد که ممکن است در محل درمان اسکلروتراپی ایجاد شوند.

این وریدهای کوچک می‌توانند چند روز و یا چند هفته پس از درمان اسکلروتراپی ظاهر شوند، با این حال معمولا در بازه ای سه تا دوازده ماهه بدون نیاز به درمان از بین می‌روند.

مراقبت‌ بعد از اسکلروتراپی واریس

معمولا محل درمان اسکلروتراپی با پانسمان پوشانده می‌شود و رگ‌های درمان شده با استفاده از جوراب‌های پشتیبان یا بانداژ تحت فشار قرار داده می‌شوند.

این پوشش‌ها معمولا برای هفت روز تا سه هفته بعد از هر درمان پوشیده می‌شوند. این جوراب‌های ویژه در ابعاد و رنگ‌های مختلفی در دسترس هستند.

پیاده روی بعد از عمل ضروری است.

بیماران معمولا بلافاصله پس از اسکلروتراپی می‌توانند به فعالیت‌های روزمره خود ادامه دهند. انجام پیاده روی حداقلی به مدت سیزده دقیقه در روز توسط بیماران ضروری است.

این موضوع خصوصا باید در چند روز ابتدایی پس از اسکلروتراپی رعایت شود. فعالیت‌های شدید ورزشی نظیر وزنه برداری یا کلاس‌های ایروبیک در این بازه زمانی برای افراد توصیه نمی‌شوند.

دکتر مصطفی صابرمشاهده نوشته ها

Avatar for دکتر مصطفی صابر

دکتر مصطفی صابر در سال 1380 از دانشگاه علوم پزشکی تبریز فارغ التحصیل شده است و 22 سال سابقه طبابت دارد و هم اکنون به عنوان پزشک پوست و مو در شهر تبریز مشغول خدمت رسانی به همشهریان عزیز می باشد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *