رفع تیرگی زانو، آرنج و قوزک پا


رفع تیرگی زانو، آرنج و قوزک پا وئ نواحی مختلف بدن به چه شکل است؟ درصد قابل توجهی از افراد، رنگ پوست نقاطی از بدنشان در مقایسه با قسمت های دیگر، تفاوت چشمگیری دارد و متاسفانه باعث آزرده خاطر شدن فرد می شود.

پوشاندن این سیاهی ، با استفاده از کرم های آرایشی ماندگاری کوتاهی داشته و راه حل ماندگاری نیست.

خوشبختانه، امروزه رفع تیرگی زانو، آرنج و قوزک پا، با مراجعه به پزشک متخصص پوست و مو و بکارگیری روش های نوین به راحتی قابل درمان می باشد.

 جهت مشاوره رایگان و رفع تیرگی زانو، آرنج و قوزک پا در کلینیک دکتر صابر با شماره مطب ۳۳۸۴۰۰۲۹ یا با شماره موبایل ۰۹۳۰۵۵۰۰۳۸۰ تماس حاصل فرمایید.

 

علل ایجاد تیرگی زانو، آرنج و قوزک پا

تیرگی پوست در مفاصل بدن آرنج و زانو، و یا قسمت های دیگر مانند: قوزک پا، کشاله ی ران و واژن، نسبت به سایر نقاط بدن تا حد زیادی، طبیعی است.

این موضوع در افرادی که به طور کلی رنگ پوست تیره و سبزه ای دارند بیشتر به چشم خواهد آمد همچنین به دلیل ضخامت پوست در قسمت های ذکر شده ظاهر تیره تری دارند. و در آخر؛ برهم خوردن تعادل هورمونی و مصرف برخی از داروهای شیمیایی نیز، شدت تیرگی پوست را افزایش می دهد.

در ادامه به موارد دیگری نیز اشاره می کنیم:

زانو: پوست زانو ضخامت و رنگدانه های بیشتری نسبت به قسمت های اطراف داشته و هنگامی که مفصل کاملا باز شده و پوست حالت کشیدگی ندارد رنگ تیره بیشتر به نظر می آید. کشیده شدن پوست زانو در هنگام نشستن بر روی زمین بر تیره شدن زانو بسیار موثر است.

در ادامه به راه های درمان تیرگی زانو اشاره خواهیم کرد.

آرنج: ساییده شدن پوست آرنج بر اثر برخورد با سطوحی مانند فرش، دسته صندلی و ….

قوزک پا: هنگام نشستن بر روی زمین و کشیده شدن پوست به فرش و موکت

واژن و زیر بغل: استفاده مداوم از ژیلت به ویژه ژیلت های کند
شدت تیرگی زانو، آرنج و قوزک پا تحت تاثیر ژنتیک و منطقه جغرافیای متفاوت است اما رفع تیرگی پوست به راحتی اما با صبر و حوصله با درمان های خانگی و کلینیکی قابل انجام می باشد.

مراقبت های لازم برای پیشگیری از تیرگی زانو و آرنج

اکثر افراد حساسیت زیادی به پوست دست و صورت خود دارند و در این راستا از کرم ها و محصولات بهداشتی متنوعی بهره می برند. اما جالب است بدانید رسیدگی به پوست تنها به صورت و دست ها محدود نمی شود و لازم است در کنار درمان تیرگی پوست مراقبت های دیگری با مشورت پزشک متخصص، نیز انجام شود.

  • -استفاده از کرم های لایه بردار با اسکراب ضعیف در نواحی زانو، آرنج، قوزک پا استفاده کنید
  • -مرطوب کننده ها: به صورت روزانه از کرم مرطوب کننده در نواحی ذکر شده استفاده کنید
  • -از صابون هایی که باعث خشک شدن پوست می شود استفاده نکنید
  • -از کرم های ضد آفتاب مناسب پوستتان استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: روش های خانگی و لیزری برای رفع تیرگی زیر بغل

 

درمان های تیرگی نقاط مختلف بدن

سفید سازی و رفع تیرگی پوست با استفاده از درمان های خانگی و کلینیکی انجام پذیر است. که در ادامه با هر کدام آشنا می شویم

1) رفع سیاهی زانو و آرنج با درمان های خانگی و طبیعی

-درمان های خانگی:

در مراحل اولیه و تیرگی های خفیف تاثیر قابل ملاحظه ای خواهد داشت. با این حال برای جلوگیری از بروز هرگونه حساسیت و عوارض احتمالی، لازم است ابتدا با پزشک متخصص پوست مشورت شود.

درمان های خانگی از بین بردن تیرگی عبارتند از:

-مخلوط زردچوبه و شیر:

میزان مناسبی از شیر و زردچوبه را با هم مخلوط کرده سپس ماده ی خمیری را بر سطح زانو، آرنج و قوزک پای خود بمالید. و حداقل به مدت 15 دقیقه صبر کنید و در آخر با آب سرد بشویید.

رفع تیرگی
-مخلوط ماست و سرکه:

این دو ماده را به خوبی هم زده و بر روی سطح نقاط تیره بدن خود به صورت یک لایه ماسک قرار دهید و پس از گذشت 15 الی 20 دقیقه با آب سرد بشویید.

-مخلوط جوش شیرین و آب:

جوش شیرین به عنوان لایه بردار عمل کرده و در صورتی که به صورت مداوم برای رفع تیرگی زانو و یا آرنج و قوزک پا استفاده شود باعث از بین رفتن لایه های مرده ی آن قسمت از پوست خواهد شد.

لازم است میزان مناسبی از جوش شیرین را با مقداری آب، ترکیب کنید و خمیر بوجود آمده را بر روی پوست خود قرار دهید و پس از گذشت 15 دقیقه پوست خود را با آب سرد بشویید.

-ژل آلوئه ورا:

همانطور که اشاره کردیم نواحی تیره پوست رنگدانه های بیشتری نسبت به مناطق اطراف خود دارند بنابراین می توان با بهره گیری از موادی که توانایی کاهش این رنگدانه ها را دارند به روشن کردن پوست اقدام کرد.

ژل تازه آلوئه ورا را به مدت 15 دقیقه بر روی این نواحی قرار دهید و در آخر پوست خود را با آب سرد بشویید.

-سیب زمینی:

یکی دیگر از موادی که به صورت طبیعی خاصیت سفید کردن پوست را دارد سیب زمینی است. قسمتی از سیب زمینی را برش دهید و بر روی نواحی تیره پوست خود بمالید تا به خوبی جذب شود. پس از 15 الی 20 دقیقه پوست خود را بشویید.

-آبلیمو:

آب لیموی طبیعی یکی از راحت ترین راه های رفع تیرگی آرنج و دیگر نواحی تیره پوست می باشد.

می توانید لیموی تازه را قاچ کرده و عصاره ی لیمو را به سطح پوست خود بمالید و پس از گذشت 20 دقیقه پوستتان را با آب سرد بشویید.

-روغن های گیاهی:

روغن نارگیل، لیمو، کرچک، رزماری: روغن های گیاهی خاصیت روشن سازی پوست و افزایش جریان خون را دارند و می توانید روزانه از یکی از روغن های نام برده شده در نواحی تیره پوست خود استفاده کنید و بعد 10 الی 15 دقیقه پوست خود را با آب گرم بشویید.

-گل سرخ:

گل سرخ و یا عصاره ی آن یکی از موثر ترین راه های رفع تیرگی زانو، آرنج و قوزک پا است که از زمان های گذشته توسط ساکنین آفریقا استفاده می شده است.

زمانی که درمان های خانگی را انتخاب می کنید لازم است صبر و پشتکار بالایی داشته باشید تا بهترین نتیجه حاصل شود.

توجه: همه روش های خانگی یا طبیعی حتما باید زیر نظر پزشک و متخصص انجام شود زیرا ممکن است باعث آسیب های بیشتر پوشتی و یا ایجاد حساسیت در فرد شود.

 

2) لایه برداری و کرم های رفع تیرگی زانو، آرنج و قوزک پا

استفاده از کرم های لایه بردار قوی نسبت به کرم های اسکراب ضعیف؛ حساسیت بالاتری دارد. بنابراین پزشک متخصص پوست با بررسی وضعیت پوست هر بیمار، لایه بردار مناسب را به همراه دستور مصرف تجویز می کند.

کرم های لایه بردار شیمیایی: این نوع لایه بردارها حاوی مواد شیمیایی AHAو یا BHAهستند. و سبب جداسازی سلول های مرده، از لایه های سطحی پوست می شود.

کرم های لایه بردار مکانیکی: این نوع لایه بردار حاوی مواد ساینده ی ریز است. زمانی که کرم را بر روی پوست خود ماساژ می دهید با برخورد با سلول های مرده باعث جداسازی آنها می شود. با جدا کردن این سلول های پوست، کمک بزرگی به رفع سیاهی نواحی تیره؛ مانند زانو می کند.

کرم های روشن کننده: این کرم ها حاوی ماده ای به نام هیدروکینون و یا مونوبنزن ها هستند. این ترکیبات ملانوسیت پوست را از بین می برد و در صورت تجویز پزشک برای درمان تیرگی زانو موثر خواهد بود.

توجه:در صورتی که این کرم ها خودسرانه مصرف شوند عوارضی نظیر لک، التهاب و… به همراه خواهند داشت.

 

3) رفع تیرگی زانو، آرنج و قوزک پا با لیزر

رفع سیاهی زانو، آرنج و قوزک پا با لیزر یکی از مطمئن ترین روش های پزشکی در این زمینه می باشد. درمان در طی چند جلسه و با در نظر گرفتن شدت تیرگی پوست بیمار انجام می شود.

قسمت هایی که تیرگی بیشتری دارند ابتدا لایه ی رویی پوست که تجمع رنگدانه و سلول های مرده در آن زیاد است؛ برداشته خواهد شد. انرژی امواج لیزر به ملانین پوست برخورد کرده و باعث جداشدن آن می شود.

تعداد جلسات لیزر درمانی: با توجه وضعیت رنگ پوست بیمار متفاوت است اما ممکن است بین 3 تا 5 جلسه ( یا حتی بیشتر) متغیر باشد. جلسات معمولا به صورت ماهانه تنظیم می شود.

 

لیزر فرکشنال CO2(مونالیزا)

تا به اینجا درمان های گیاهی و شیمیایی متنوعی را نام بردیم اما بر طبق شواهد و مطالعات انجام شده، هیچ کدام از روش های خانگی و کرم های شیمیایی به اندازه ی لیزر CO2یا همان لیزر مونالیزا، برای رفع تیرگی زانو، آرنج و قوزک پا موثر نیستند.

در این روش پرتو های لیزر به پوست تابانده می شود تا با لایه برداری سطح رویی پوست سبب روشن شدن رنگ آن و رفع سریع سیاهی زانو، رفع تیرگی قوزک پا و دیگر نواحی تیره پوست شود.

آیا روشن سازی زانو و آرنج با لیزر عوارض دارد؟
خیر، تنها عارضه ای که ممکن است در این روش دیده شود؛ بروز التهاب، تورم و قرمزی است که گذرا هست. این عوارض در درصد کمی از مراجعین بروز می کند و پس از 2-3 روز از بین خواهند رفت.

 

هزینه روشن سازی زانو و آرنج با لیزر

هزینه سفید سازی زانو و آرنج با لیزر به عنوان بهترین راه سفید کردن زانو و آرنج بستگی به شدت تیرگی و تعداد جلسات دارد، برای آگاهی از قیمت روز روشن سازی پوست لطفا با شماره ۰۹۳۰۵۵۰۰۳۸۰ تماس بگیرید.

دکتر مصطفی صابرمشاهده نوشته ها

Avatar for دکتر مصطفی صابر

دکتر مصطفی صابر در سال 1380 از دانشگاه علوم پزشکی تبریز فارغ التحصیل شده است و 22 سال سابقه طبابت دارد و هم اکنون به عنوان پزشک پوست و مو در شهر تبریز مشغول خدمت رسانی به همشهریان عزیز می باشد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *