میکرونیدلینگ صورت در تبریز

میکرونیدیلینگ صورت در تبریز

میکرونیدلینگ صورت چیست؟

داشتن پوستی صاف و شفاف آرزوی هر فردی است و هرکسی به دنبال راه و روش های مختلفی می گردد تا از پوست خود به خوبی محافظت و مشکلات ایجاد شده بر روی پوست را رفع کند‌.

این روزها روش‌ های مختلفی برای رفع مشکلات پوستی وجود دارد که میکرونیدلینگ صورت یکی از این روش هاست.

در واقع میکرونیدلینگ صورت به عنوان روش های جوانسازی پوست استفاده می شود و کاملا غیر تهاجمی است.

در روش میکرونیدلینگ صورت از سوزن های بسیار کوچکی استفاده می شود که با وارد کردن آن بر روی پوست سوراخ های کوچکی ایجاد و از این سوراخ ها برای وارد کردن مواد و سرم خاص استفاده می شود.

این روش هم به صورت دستی و هم با استفاده از دستگاه قابل اجراست. سپس پوست با جذب مواد ترمیمی شروع به کلاژن سازی بیشتر می کند. در واقع تحریک پوست از این طریق باعث افزایش تولید فاکتورهای رشد خواهد شد.

 جهت مشاوره رایگان و انجام میکرونیدیلینگ صورت در مرکز زیبایی تبریز پوست دکتر صابر با شماره مطب ۳۳۸۴۰۰۲۹ یا با شماره موبایل ۰۹۳۰۵۵۰۰۳۸۰ تماس حاصل فرمایید.

میکرونیدلینگ یک روش درمانی و بهبودی پوست است:

اگر از جای جوش زیاد و جای زخم بر روی پوست تان خسته شده اید و به دنبال یک روش و راهکار مناسب برای از بین بردن مشکلات پوستی هستید، میکرونیدلینگ صورت یک روش موثر است.

این روش علاوه بر از بین بردن مشکلات پوستی باعث رفع چین و چروک ها و محکم شدن پوست شما نیز می شود و به عنوان یک روش جوانسازی پوست شناخته شده است.

همچنین نسبت به اجرای آن نگران نباشید‌. این روش کاملاً بی خطر بوده و جای هیچ نگرانی ندارد. این روش برای نواحی مختلفی قابل استفاده است. برای مثال، برای کشیدن پوست اطراف ران و بازو نیز کاربرد دارد.

میکرونیدیلینگ

برای اجرای میکرونیدلینگ ابتدا پوست باید پاکسازی شود:

میکرونیدلینگ صورت توسط دستگاه مخصوص به صورت غلتک بر روی پوست کشیده می شود.

روی دستگاه سوزن های بسیار ریز و کوچکی تعبیه شده است که بعد از اجرای آن کلاژن و الاستین تولید می شود.

این روش در کلینیک های تخصصی زیبایی انجام می شود. اما قبل از آن باید پوست شما به صورت کامل پاکسازی شود تا تمام آلودگی های روی پوست از بین برود. سپس با استفاده از دستگاه مخصوص لایه برداری پوست انجام می شود و پوست شما به یک پوست صاف و یکدست تبدیل شود.

با انجام این مراحل، سوزن ها به راحتی به داخل پوست نفوذ می کند. حین انجام روش میکرونیدلینگ صورت یک لایه سرم بر روی پوست شما قرار می گیرد تا با حرکت سوزن‌ها این سرم جذب پوست شود. بعد از اتمام مراحل یک ماسک ضد التهابی بر روی پوست قرار می گیرد تا میزان التهاب حاصل از انجام میکرونیدلینگ کاهش پیدا کند.

بعد از انجام میکرونیدلینگ چه اتفاقی می‌افتد؟

بعد از به پایان رساندن این روش پوست حدود دو هفته ممکن است با قرمزی و التهاب همراه باشد. بنابراین در این مدت از قرار گرفتن در مقابل نور آفتاب جلوگیری کنید. بسیاری از افراد در مورد عوارض و درد حاصل از میکرونیدلینگ سوال می پرسند و از سوزن های این روش می ترسند.

مطمئنا ورود سوزن ها به داخل پوست کمی دردناک است. اما مسئله ای که وجود دارد این است که اندازه سوزن ها بسیار کوچک هستند و درد حاصل از این روش بسیار ناچیز است.

برخی متخصصین برای کاهش درد از ماده های بی حسی استفاده می‌کنند تا بیماران احساس بهتری داشته باشند. بنابراین اگر آستانه تحمل تان کم است، حتما به دکتر پوست خود اطلاع دهید تا قبل از انجام فرآیند از کرم بی حس کننده استفاده کند. البته به کسانی که پوست های بسیار حساس دارند، انجام این روش توصیه نمی‌شود.

در فرآیند درمانی میکرونیدلینگ اندازه سوزن ها افزایش پیدا می کند.

در ابتدا از سوزن های ریزی استفاده می‌شود. اما برای این که این روش درمانی نتیجه موثری داشته باشد، در جلسات بعدی اندازه سوزن‌ها افزایش پیدا می‌کند.

خوب است بدانید اجرای میکرونیدلینگ با سوزن هایی به طول ۳ میلی متر یا بیشتر ممکن است کمی خونریزی داشته باشد. بنابراین بهتر است در ابتدای کار از سوزن های کوتاه استفاده کنید و در صورت مشاهده نتیجه بهتر به سراغ سوزن های بلندتر بروید.

از آنجا که این روش با حساسیت زیادی همراه است، به همه افراد توصیه نمی شود‌ و کسانی که پوست های تحریک شده و جوش های فعال، اگزما و بیماری های پوستی مزمن دارند، نباید از این روش استفاده کنند.

 

آشنایی با کاربردهای مختلف میکرونیدلینگ

این روش برای پوست کاربردهای مختلفی دارد. در ادامه در مورد هر کدام از کاربرد ها به صورت مفصل توضیح می دهیم:

1-از بین بردن چین و چروک های پوست :

یکی از کاربرد های مفید و موثر روش میکرونیدلینگ از بین بردن چین و چروک های پوست است.

با اجرای این روش افتادگی پوست کاملا برطرف می شود و با افزایش غلظت کلاژن و الاستین چین و چروک های پوست از بین می رود. با فعال کردن روند ترمیمی و بازسازی پوست مقدار زیادی کلاژن ساخته می شود و شما با انجام پنج جلسه شاهد تاثیر مفید این روش برای جوانسازی پوست خود خواهید بود.

2-رفع جای جوش و آکنه:

با ایجاد منافذ، عروق و رشته های کلاژن جدید در محل جای جوش و آکنه ظاهر می شوند و سپس سلول های بنیادی برای ترمیم پوست تحریک خواهند شد. با بهره‌مندی از فاکتورهای رشد پلاکت و فیبروبلاست در روش میکرونیدلینگ شاهد رفع ناصافی های پوست و از بین رفتن جوش های آکنه خواهیم بود.

3-از بین بردن جای زخم های شدید و سوختگی

از روش میکرونیدلینگ برای رفع جای بخیه و زخم های حاصل از جراحی استفاده می شود که تاثیر شگفتی به همراه دارد.

بنابراین اگر فکر می کنید جای زخم ها در هر قسمتی از بدنتان ناخوشایند است از این روش می توانید بهره مند شوید.

4-رفع ترک های حاصل از چاقی و دوره بارداری

در پوست خاصیتی نهاده شده است که باعث انعطاف شادی و جوانی پوست می شود. اما گاهی اوقات این خاصیت به خوبی عمل نمی‌کند یا پوست بیش از حد توانش کشیده می شود که شاهد ترک هایی بر روی پوست خواهیم بود.

بهترین راهکار برای جلوگیری از ایجاد این ترک ها جلوگیری از چاقی و لاغر شدن سریع است. پس بهتر است همیشه یک برنامه غذایی مناسب داشته باشید و یا درصورت داشتن بیماری های زمینه ای مانند مشکلات کم کاری یا پرکاری تیروئید آن را درمان کنید.

اما زمانی که خانم ها در دوره بارداری قرار می‌گیرند ترک های حاصل از بارداری ناخودآگاه شکل می گیرد. نکته مهمی که وجود دارد این است که اگر ترک های پوستی درمان نشود، بهبودی خود به خودی آن ها هیچ گاه اتفاق نمی افتد. ترک ها با روش میکرونیدلینگ به راحتی قابل رفع است و نتایج درمانی آن معمولا بعد از انجام چند جلسه مشخص می شود.

 

برای تکرار میکرونیدلینگ باید به پوست خود استراحت دهید:

از آنجا که در این روش زخم های بسیار کوچکی توسط سوزن های دستگاه ایجاد می شود، نیاز است برای جلسه بعدی به پوست خود استراحت دهید.

فرآیند میکرونیدلینگ با توجه به مشکل پوست حدود ۵ الی ۶۰ دقیقه طول می کشد و تعداد جلسات مورد نیاز بستگی به شرایط پوستی فرد دارد. معمولاً برای رفع جوش های معمولی حدود سه الی چهار جلسه این روش تکرار می‌شود. اما برای رفع اسکار های حاصل از سوختگی به ۵ جلسه میکرونیدلینگ نیاز است و برای پیشگیری از ایجاد چین و چروک های صورت، سالانه انجام ۱ الی ۲ جلسه توصیه می شود.

همچنین خیلی ها در مورد استفاده از غلتک میکرونیدلینگ سوال می پرسند. این غلتک یکبار مصرف است و برای هر فرد از یک غلتک استفاده می شود.

 

چه افرادی نمی‌توانند روش میکرونیدلینگ را انجام دهند؟

این روش مانند دیگر روش های زیبایی با محدودیت های مختلفی همراه است. معمولاً در صورت داشتن شرایط گفته شده این روش غیر قابل انجام است:

  • افرادی که زخم، بریدگی یا خراشیدگی بر روی پوست مورد هدف خود دارند.
  • کسانی که در دوره بارداری و شیردهی قرار دارند.
  • افرادی که بد زخم هستند و فرایند بهبودی زخم آنها دیر انجام می شود.
  • افرادی که سابقه بروز کلوئید دارند.
  • کسانی که در ناحیه مورد نظر با عفونت پوستی یا عارضه تبخال همراه هستند.
  • کسانی که در یک سال گذشته بر روی پوست خود پرتو درمانی انجام داده اند.

 

مراقبت های لازم قبل از انجام میکرونیدلینگ

قبل از انجام میکرونیدلینگ یکسری مراقبت ها لازم است تا شما بتوانید نتیجه موثری را مشاهده کنید. اقدامات لازم قبل از انجام میکرونیدلینگ شامل موارد زیر می باشد:

قرار دادن اطلاعات کامل به متخصص: قبل از این که عمل میکرونیدلینگ را شروع کنید، لازم است تمام شرایط و وضعیت پزشکی خود را به متخصص اعلام کنید و اگر به ماده خاصی حساسیت دارید یا دچار بیماری پوستی خاصی هستید، حتماً به پزشک خود اطلاع دهید.

انجام پاکسازی کامل پوست: برای این که سرم و ویتامین های خاص روش میکرونیدلینگ به خوبی توسط پوستتان جذب شود بهتر است قبل از آن پاکسازی کامل پوست انجام دهید. با انجام این کار پوست خود را از هرگونه آلودگی پاک و برای دریافت ویتامین ها و سرم درمانی آماده می کنید.

 

مراقبت های لازم بعد از میکرونیدلینگ

همانطور که گفتیم بعد از انجام میکرونیدلینگ پوست شما دچار التهاب می‌شود. بنابراین در دوره بهبودی باید یکسری شرایط را کاملاً رعایت تا به نتیجه مفید و موثر از این روش دسترسی پیدا کنید.

  • سعی کنید میوه هایی که خاصیت ترمیم کنندگی دارند را بیشتر مصرف کنید تا جای زخم و التهاب بهبود یابد.
  • از داروهای ضد التهاب مانند ایبوپروفن استفاده نکنید.
  • از انجام فعالیت هایی که باعث تعریق بیش از اندازه پوستتان می شود، مانند ورزش، شنا خودداری کنید.
  • سعی کنید در معرض آفتاب مستقیم قرار نگیرید.
  • هنگام خارج شدن از منزل از کرم ضدآفتاب حتماً استفاده کنید.
  • در روزهای اولیه پوستتان را هرگز دستکاری نکنید.
  • از محصولاتی که خاصیت اسیدی دارند، استفاده نکنید.
  • برای اجرای میکرونیدلینگ ابتدا پوست باید پاکسازی شود.

برای اجرای میکرونیدلینگ ابتدا پوست باید پاکسازی شود

 

جوانسازی پوست با میکرونیدلینگ چه مزایایی دارد؟

فواید روش میکرونیدلینگ به منظور جوانسازی پوست شامل موارد زیر می باشد:

  • روش میکرونیدلینگ برای اجرای انواع پوست ها امکان پذیر است و در مواقعی که دیگر روش ها برای رنگ پوست تیره جوابگو نیست، این روش بهترین گزینه است.
  • در قسمت هایی که جای زخم، جای جوش و ترک های بسیار ظریف پوستی و چین و چروک های پوستی مشاهده می شود، با استفاده از این روش قابل بازسازی است.
  • اجرای این روش در مقایسه با لیزر برای قسمت های زاویه دار مانند بینی و پلک موثر تر است.
  • تیتانیوم به کار رفته برای ساخت سوزن های میکرونیدلینگ بر اثر اصطحکاک با پوست حرارت و سوختگی ایجاد نمی کند.
  • عدم سوختگی و امنیت این روش در مقایسه با دیگر روش های جوانسازی ثابت شده است.
  • همچنین هزینه مربوط به این روش در مقایسه با دیگر روش های جوانسازی بسیار ناچیز است.

 

آیا روش میکرونیدلینگ عوارض خاصی به همراه دارد یا نه؟

به طور کلی، میکرونیدلینگ عارضه خاصی به همراه ندارد. اما زمانی مشکل‌ساز می‌شود که شخص شرایط مناسب برای انجام آن را نداشته باشد. پس اگر شرایط شما برای انجام میکرونیدلینگ مناسب نیست، از این روش بپرهیزید.

معمولاً کسانی که دارای جوش فعالی التهاب هستند و یا بر روی پوستشان عفونت قرار دارد، انجام این روش برایشان مناسب نیست.

بنابراین قبل از انجام هر کاری باید شرایط خود را بدانید. سپس تحت نظر یک متخصص حرفه ای قرار بگیرید.

 

میکرونیدلینگ در خانه چگونه انجام می شود؟

دستگاه میکرونیدلینگ مورد استفاده در خانه نسبت به دستگاه کلینیک ها کمی متفاوت است. معمولاً میکرونیدلینگ توسط کلینیک ها و پزشک به صورت حرفه ای تر انجام می شود و شما هم نتیجه بهتری را مشاهده می کنید.

میکرونیدلینگ در خانه توسط دستگاهی انجام می‌شود که قابلیت ایجاد حفره های عمودی را ندارد و بیشتر مواقع باعث شکاف و زخم شدن پوست می شود. بنابراین رعایت نکردن بهداشت هنگام استفاده از میکرونیدلینگ در خانه بسیار اهمیت دارد.

از این رو توصیه می شود از میکرونیدلینگ در خانه استفاده نکنید.

هنگام انتخاب یک متخصص یا کلینیک، به نکات بهداشتی حتما توجه کنید.

مهم ترین نکته‌ای که باید قبل از مراجعه برای انجام میکرونیدلینگ به آن توجه کنید، رعایت موارد بهداشتی است. بنابراین باید کلینیک یا متخصصی که انتخاب کنید، هنگام اجرای این روش نکات بهداشتی را به خوبی رعایت کند و از وسایل یکبار مصرف برای اجرای میکرونیدلینگ استفاده نماید.

استفاده از سوزن مشترک برای افراد مختلف در این روش جوانسازی مشکلات بی شماری به وجود می‌آورد و همچنین اگر کنده شدن سوزن یا انتقال آلودگی اتفاق بیافتد تخریب بافت و عفونت رخ خواهد داد.

البته این نکته را هم فراموش نکنید که در این روش تنها استفاده از وسایل یکبار مصرف ضروری نیست. بلکه متخصص باید سلامت شما را تضمین کند و از وسایل استاندارد استریل شده و دارای غشای محافظ استفاده نماید. پس فراموش نکنید، در صورت عدم استفاده غشای محافظ احتمال انتقال انواع ویروس ها به شدت بالا می رود. انجام این روش برای شما به هیچ وجه ایمن نخواهد بود.

 

انواع دستگاه های میکرونیدلینگ

1-دستگاه درمارولر

ظاهر این دستگاه مانند قلموهای رنگ آمیزی ساختمان است. به وسیله آن قسمت های مختلف دیوار می توان دسترسی پیدا کرد. بر سر این ابزار یک سیلندر گرد وجود دارد که با غلتاندن آن حول محور افقی می چرخد. روی غلتک حدود ۲۰۰ سوزن بسیار ریز تعبیه شده است. قسمت بالای دستگاه درمارولر یک دستگیره وجود دارد که از آن برای راحت حرکت دادن غلتک بر روی پوست صورت استفاده می شود.

2-دستگاه درماپن

این دستگاه ظاهری شبیه خودکار دارد که در قسمت ابتدایی آن سوزن های ریزی طبیعی شده است. سر این خودکار توسط یک موتور الکتریکی کوچک حرکت داده می شود. استفاده از این دستگاه شبیه حرکت مهر زدن است که به داخل پوست سوزن ها فرو می شود. فراموش نکنید که از این دستگاه می‌توان در منزل هم استفاده نمود.

3-دستگاه میکرونیدلینگ با سیستم امواج رادیویی

این دستگاه جزء جدیدترین دستگاه میکرونیدلینگ برای صورت است که علاوه بر سوزن های ظریف برای جوانسازی پوست از امواج رادیویی نیز استفاده شده است. فرو کردن سوزن همراه با انتقال امواج رادیویی موجب ایجاد گرما در زیر پوست و کلاژن سازی بیشتر می شود.

دکتر مصطفی صابرمشاهده نوشته ها

Avatar for دکتر مصطفی صابر

دکتر مصطفی صابر در سال 1380 از دانشگاه علوم پزشکی تبریز فارغ التحصیل شده است و 22 سال سابقه طبابت دارد و هم اکنون به عنوان پزشک پوست و مو در شهر تبریز مشغول خدمت رسانی به همشهریان عزیز می باشد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *