تقویت ریشه مو و جلوگیری از ریزش آن از مهم ترین چالش های جوانسازی و زیبایی مو به شما می رود. تا بحال روش های متنوعی برای رفع مشکلات مو از جمله ریزش آن ارائه شده است. یکی از روش های نوین در کنار تزریق کوکتل مو استفاده از مزوژل تقویت کننده مو می باشد.
تزریق مزوژل به پوست سر از نوین ترین و مدرن ترین متد های تسریع رشد مو و پرپشت سازی آن به شمار می آید که به تازگی نتایج بسیار خوبی را نیز به ثبت رسانده است. در این نوشته قصد داریم به معرفی مزوژل مو و جوانب مختلف آن از جمله فواید ، مراقبت ها ، عوارض و هزینه آن بپردازیم.
علاوه بر اینکه می تواند به پر پشت سازی موهای تنک کمک بسزایی کند، در درخشان سازی موی سر نیز بسیار موثر می باشد.
تقویت ریشه مو بواسطه تزریق مزوژل
استفاده از هیرفیلر روشی موثر جهت جلوگیری از ریزش مو و رفع مشکل آلوپسی آندروژنیک است. در این روش با تزریق مزوژل مو به لایه اپیدرم و درم پوست ، سلول های پوست سر و فولیکول های مو تغذیه شده و مواد لازم جهت تغذیه سلول های ریشه مو تامین می شود.
مزوژل تقویت کننده مو می تواند به عنوان روشی مکمل برای کاشت و سایر درمان های مرتبط با موی سر در نظر گرفته شود. از مهم ترین اهداف تزریق مزوژل به پوست کف سر ، جلوگیری از ریزش ، تحریک رشد مجدد و تقویت فولیکول و سلول های مو است.
همچنین تزریق ژل مو به آبرسانی و بهبود گردش خون در سلول های پوست کف سر کمک بزرگی می کند.
عملکرد مزوژل تقویت کننده مو
مزوژل تقویت کننده مو پس از تزریق به لایه اپیدرم پوست سر، عملکردی بسیار موثر و کارا از خود بر جای می گذارذ که این عملکرد شامل موارد زیر می باشد.
تحریک رشد مو
مجموعه معذی مزوژل مو میتواند با تقویت عملکرد بتا کاتنین و با فعال کردن سلولهای بنیادی ، رشد مجدد مو را به طرز سالم تری در مرحله آناژن قرار دهد.
مهار آلوپسی
یکی از بزرگترین ویژگی های مزوژل های تقویتی کننده مو توانایی آن ها در مهار BMP4 و DKK1 ، عوامل اصلی ریزش مو، با هدف مهار آلوپسی می باشد.
مهار آنتی اکسیدان
مزوژل های تقویت کننده موی سر مو با کنترل گونه های فعال اکسیژن ناشی از اشعه ماوراء بنفش، استرس و سایر عوامل خارجی ، قادر هستند آلوپسی را مهار کنند.
تحریک گردش خون
کمپلکس مغذی مزوژل مو می تواند با تامین تغذیه ریشه مو از طریق محرک گردش خون در لایه های پوست سر ، به تولید فولیکول های سالم تر مو کمک کند.
ساختار و خواص ژل تغذیه کننده سلول های مو
مواد فعال تقویتکننده ریشه مو به عنوان منبع تغذیه فولیکول های مو عمل می کنند. علت اصلی ریزش مو ضعف ریشه و نازکی مو است و باید به موادی که می توانند این ضعف ها را برطرف کتند توجه شود.
مزوژل مو حاوی فاکتور ها و مواد فعالی است که می تواند به خوبی این مشکلات را برطرف کند. در ادامه به هرکدام اشاره ای خواهیم داشت.
- هیالورونیک اسید ، جهت آبرسانی ، تحریک فیبروپلاست و تقویت ریشه مو
- دکا پپتید 10 ، تغذیه سلول های پوست سر و بهبود الاستیسته پوست
- اولیگو پپتید 71 ، تنظیم رنگدانه های مو با هدف ممانعت از سفید شدن مو
- اولیگو پپتید 54 ، جلوگیری از شکنندگی ساقه مو و افزایش دوره آناژنیکی رشد مو
- اکتا پپتید 11 ، تحریک ریشه و پیازه مو جهت سنتز کلاژن برای لطافت مو
- دکا پپتید 18 ، تحریک سنتز سلول های فولیکول مو با هدف ضخیم سازی مو
- اکتا پپتید 2 ، محافظت از سلول مو در برابر در مقابل استرس و اشعه فرا بنفش
فواید و کاربرد مزوژل تقویت کننده مو
تزریق مزوژل تقویت کننده مو فواید و مزایا بسیاری دارد که در ادامه قصد داریم به فواید آن اشاره کنیم.
- افزایش ضخامت و حجم مو با رفع مشکل شکنندگی آن
- تقویت ریشه و ساقه مو با هدف افزایش مقاومت آن
- رفع مشکل تنکی و تراکم کم مو و استحکام بخشی به آن
- کاملا زیست سازگار با بدن و ایمنی بسیار بالا
- ماندگاری اثرات مثبت در عین ظهور سریع نتایچ
- افزایش چشمگیر نرمی ، لطافت و درخشندگی مو
- متوقف سازی و جلوگیری قدرتمند از ریزش مو
- قبل و بعد تزریق مزوژل مو
ماندگاری نتایج تزریق ژل تزریقی مو به پوست سر
اثرات و نتایج تزریق موززل تقویت کننده مو سر به نسبت جنس مو و ژنتیک افراد تا حدی می تواند متفاوت باشد. البته ماندگاری این روش بسیار خوب است و می تواند بین نه ماه تا یک سال ماندگاری داشته و نتایج آن قابل مشاهده باشد.
عوارض مزوژل تقویت کننده مو
تزریق مزوژل به پوست سر عوارض بسیار کمی داشته و در موارد می توان گفته هیچ گونه عارضه ای ندارد. در ادامه به عوارض این روش تحریک سلول های مو اشاره ای خواهیم داشت.
- درد کوتاه مدت و خارش گذرا در کف سر
- امکان التهاب و سوزش در ناحیه تزریق
- قرمزی ، تورم خفیف در ناحیه تزریقی
- امکان آلرژی به مواد تشکیل دهنده آن
آیا تزریق مزوژل با درد همراه است؟
تزریق مزوژل مو به مانند سایر تزریق های زیبایی با درد چشمگیری همراه نخواهد بود. برخی از بیماران تزریق را در برخی نقاط پوست سر به شدیدتر حس می کنند.
با مشورت بیمار و پزشک در صورت نیاز کی توان از بی حس کننده موضعی استفاده شود. در طول درمان، پزشک همچنین میتواند با اعمال یک ماساژ ملایم بر روی نواحی تزریق شده به کاهش هر گونه درد کمک کند.
بدون دیدگاه