تفاوت درماپن با درمارول در میرونیدلینگ پوست


مقایسه درماپن و درمارول

میکرونیدلینگ تکنولوژی‌ جدیدی است که با دو ابزار به نام‌های درماپن و درمارول انجام می‌شود. میکرونیدلینگ با وارد کردن سوزن‌های متعدد و مکرر به پوست باعث بالا رفتن غلظت کلاژن و تحریک کلاژن سازی در پوست می‌شود و جوانسازی را در پوست ایجاد می‌کند. در ادامه به تفاوت‌های میکرونیدلینگ با درماپن و درمارول و مقایسه این دو ابزار با هم می‌پردازیم.

درماپن چیست؟

درماپن وسیله الکتریکی است برای انجام میکرونیدلینگ پوست. این ابزار که به شکل قلم می‌باشد، می‌تواند سوزن‌‌های ریزی را به طور عمودی وارد پوست کند و به این ترتیب پوست را به ساخت کلاژن و افزایش آن تحریک نماید.

درماپن چیست؟

درماپن با توجه به سری(تیپ) های متفاوتی که دارد، می‌تواند در اعماق متفاوتی از پوست فرو رود که این امر کاربرد درماپن را در مناطق مختلف پوست بیشتر می‌کند زیرا به عنوان مثال، اطراف چشم با پوست نازک نیاز به فرو رفتن سوزن‌ها در عمق کمتری دارد و به نسبت، سوزن‌های درماپن با عمق بیشتری باید در گونه‌ها وارد شوند.

 

درمارول چیست؟

میکرونیدلینگ با درمارول هم روشی برای جوانسازی و رفع بسیاری از مشکلات پوست است که با وسیله‌ای به نام درمارول (وسیله‌ای استوانه‌ای شکل که اطراف آن سوزن‌های متعددی وجود دارد)، مانند درماپن عمل جوانسازی پوست را با ورود مکرر سوزن‌ها به پوست انجام می‌دهد با این تفاوت که به دلیل ساختار درمارول سوزن‌ها به طور عمودی وارد پوست نمی‌شوند. ضمن اینکه در هر دستگاه درمارول سوزن‌ها با عمق مشخصی وجود دارند و قابل تنظیم نیستند.

درمارول چیست؟

درماپن بهتر است یا درمارول؟

در میکرونیدلینگ با درماپن و درمارول تقریباً به یک شیوه که همان ورود سوزن‌های متعدد به پوست است عمل می‌شود. ولی درماپن به دلیل تنظیم دسترسی سوزن‌ها به عمق پوست، تنظیم سرعت حرکت سوزن‌ها و قدرت دستگاه، همچنین ورود عمودی سوزن‌ها می‌تواند کاربردی تر باشد.

برای تکمیل اثر بخشی این دو روش در جوانسازی پوست، می‌توان موادی را روی پوست قرار داد که این عمل باعث نفوذ همزمان ماده به پوست و تحریک کلاژن سازی با ورود سوز‌ن‌ها می‌شود و آثار درمانی فوق‌العاده‌ای ایجاد می‌کند.

پس از هر دو روش درمانی، ممکن است تورم و قرمزی در پوست به مدت چند روز وجود داشته باشد که رفع خواهد شد.

مزایای درماپن و درمارول

این دو این دو وسیله، در درمان جای جوش (اسکار آکنه)، بستن منافذ باز پوست، رفع چین و چروک‌های پوست و جوانسازی، از بین بردن جای زخم و آثار سوختگی، درمان لک صورت، افزایش نفوذ پذیری پوست نسبت به درمان‌های موضعی و درمان استریا (ترک‌های پوستی) موثر هستند.

دکتر مصطفی صابرمشاهده نوشته ها

Avatar for دکتر مصطفی صابر

دکتر مصطفی صابر در سال 1380 از دانشگاه علوم پزشکی تبریز فارغ التحصیل شده است و 22 سال سابقه طبابت دارد و هم اکنون به عنوان پزشک پوست و مو در شهر تبریز مشغول خدمت رسانی به همشهریان عزیز می باشد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *